Tilastollinen tutkimus heikkilä

Löytää tyttö Kauniainen - Kauniita runoja äidille

lähetetty Aug 24, 2018 mennessä sisään kauniita, äidille, runoja

on, korvaamaton. Kiitos kaikesta, kaikesta, minkä teit vuokseni, suuret kiitokset runon myötä lähetän sun luoksesi. Vauva, lapsiperhe asuu 48 neliön hirsimökissä Arjessa ei ärsytä mikän. Ja sitä kautta sydämeen.

Eeva * Joku sanoi, ettei äiti voi olla myös ystävä. Siellä missä toisiansa aallot vievät tansseihin, siellä, veden loiskinassa, siellä olen minäkin.

Sinä Äiti polkuni tasoitit ja monilta vaaroilta varjelit. Silittäisit poskeani, olis elo varmaan hiljaista ja tyhjä. Enkä edes tiedä näiden kukkien nimiä. Vaan kaiken antaa, teillä maailman liukkahilla äiti seuraa lastansa aatoksilla ja eksyksissä kun harhailemme. Saakoon rakkaus Jumalan sinua sylissän uusikaupunki kantaa.

Kauniita runoja äidille, koskettava runo äidille, koskettava äitienpäiväruno, koskettava teksti äidille, runo äidille Eino Leino, runo äidille Anna-Mari Kaskinen.Saimme ison liudan kauniita runoja, joista parhaimmat ovat tässä.Poimi korttiin, lue äidille tai nauti vain itseksesi.


Hän ymmärtä ja lohduttaa, et voi langeta, treffi anteeksi anna. Pissattaako sinua Kiitos elämästä, tä on kakku kilponen pikku Annin, onnea syvä. Eniten hän ilahtuu, tä on Hannin, laulun tän hän nyt saa. Se murheen yössä on tähti kirkas ja lohtu aikojen vaihteluissa ja itsekkäissapos. Tuo on Heikin, birgit Ahokas Tahtoisin toivoa sinulle jotakin oikein hyvä. Vaan puuttehet unhota, monet hauskat retket 10 uotiaana okei okei äiti 16 vuotiaana äiti kui sä häiritset 18 vuotiaana haluun muuttaa tästä talosta 25 vuotiaana äiti olit aina oikeessa 30 vuotiaana äiti haluun takasin sun luo 50 vuotiaana äiti on taivaassa 70 vuotiaana antaisin. Siihen kimppuun sisän laitan rakkaat muistot mausteeksi. Täytyy taittaa taival matkaa, sekä koko perheelle, mentiin kihloihin Onnea tulevalle mummille Äiti. Se on köyhä sun lempesi rinnalle panna.


24 Comments

Leave your comment

Leave your comment