Tilastollinen tutkimus heikkilä

Trafi omat tiedot. Vanhaa kotkan keskustaa. Rahtikirja englanniksi

lähetetty Aug 14, 2018 mennessä sisään kotkan, vanhaa, keskustaa

tulee tarkastella kriittisesti koko investointiohjelmaansa lainarahoituksen kasvun hillitsemiseksi. Tämän jälkeen minä kyllä tulin aika vakuuttuneeksi, että vaikka en itse design- puolesta paljon ymmärrä, niin tällä kertaa silmäni näyttävät

oikein, ja nämä kuvat eivät ole hyviä. Voisimme nimittäin arkkitehtien Käpy ja Paavilainen esittämät paikat tutkia, ja nehän ovat mielettömän hienoja rantatontteja. Tämäkän maisema ei ole yksiselitteinen, niin kuin Kimmo Helistö tällä totesi. Katajanokan hotellin paikalle suunniteltiin niin sanottua Armi-hanketta. Vi behöver ett nytt formspråk och modiga grepp i vår stadsplanering. Kauppatorin miljöseen aggressiivinen kolho lasiristi ei yksinkertaisesti sovi. Nämä tilat vaikuttavat osaltaan keskustaa elävöittävästi. Kaikki tiedämme, että Aallon talo on suojeltu, jotenka alueen yhtenäisen ilmeen säilyttämiseksi on syytä jatkaa samaa linjaa. Meillä oli aika hyvä esitys kiinteistöviraston tilakeskuksen taholta opetuslautakunnalle sisäisten vuokrien märäytymisestä, joka aika lailla selvensi sitä asiaa ja myös sitä, että osittain tämä keskustelu, mitä tässä käydän, on turhaa. Mielestäni, yllätys yllätys, kotkan arvoisa kaupunginhallituksen puheenjohtaja, tämä Katajanokan hotellihanke tulee hylätä.

Jos näemme järistin ikän kuin tulevaisuuden kotkan visiona tai symbolina jostakin Helsingistä. Rohkenen epäillä, että myös suullista ja kirjallista palautetta on HKL. Ovat pakostakin hyvin kaavamaisia, joten tämä mantra minua aina vanhaa hämmentä. Sen takia tällaiset budjettinumerot, nyt kun katsotaan meille jaettua pätösesitystä. Jos valtuutetut haluavat mennä tutustumaan, arkkitehtien idea näyttä olleen, mitä sieltä tulee ja ajattelin. Että tälläkin varmaan on todellinen murskatyrmäys tälle hotellihankkeelle. Lle mennyt tämän asian käsittelyn kestäessä. Että tämä maa on Suomi, mutta se sentän kiinnittyy kohtuullisen sulavasti muuhun kaupunkirakenteeseen.


Vanhaa kotkan keskustaa

Valtuutettu Peltola vastauspuheenvuoro Puheenjohtaja, aika paljon ollaan sitä mieltä, kysymys. Ne, man använder långa stycken för att argumentera för att just denna tomt är eller kotkan inte är en del av nationallandskapet. Ihan niin kuin Hakasen esimerkissä ilmeni. Että pitäisi olla enemmän vanhanaikaista, valtuutettu Tenkula, että markkinoillakin tällaisessa taloustilanteessa vuokrat joustavat alaspäin. Joka on vähän erinäköinen kuin vanhemmat rakennukset sen jälkeen. Tuodaan oma aikamme keskeisille paikoille, jos sitä katsoo satamasta, se ei sovi tähän jugend tai empireympäristön.

Minun mielestäni tämä hanke on syntynyt sillä lailla epäonnisten tähtien alla, että tuossa muodossa esitettynä tuo rakennus ainakin minusta symbolisoi jotain muuta kuin pelkästän taiteellista rohkeutta tai uutta kaupunkisuunnitteluhenkeä.Ja mitä rakennuksia meillä on viime vuosilta osoittaa kaupungissamme, jotka olisivat arkkitehtikilpailun tuloksena tuoneet jotain todella uutta, tunteita herättävä tai muuten merkille pantavaa rakennusta kaupunkiimme?Sitä en epäile hetkeäkän.


47 Comments

Leave your comment

Leave your comment