Tilastollinen tutkimus heikkilä

Add hoito, Perttelin seurakunta

lähetetty Aug 14, 2018 mennessä sisään perttelin, seurakunta

keskustelu, ohjelmanumero ja lounas. Liittykä Varsinais-Suomen kylät ry:n jäseniksi ja lähtekä mukaan! Varsinais-Suomen kylät ry:n ja Satakylät ry:n kylätaloilta Loimaalla. Mathildedalin ruukkitehtaat, päsiäistori klo 11-14, klo 12 munanmetsästystä

kahvila Kyläkonttorilla ja Mathildan marinalla. Kulttuuritalo Villin runoryhmä kumppaneineen on valmistanut runoja ja musiikkia sisältävän esityksen. Ympäristöauto Yrjö Vaskiolla klo.15-13.45. Avoimet ovet Tuorlan planetaariossa, Väisäläntie 20, 21500 Kaarina klo 18-22. Ykkösakseli ja Paikallisella yhteistyöllä vahvempi Salo -hanke. Joulutori, ohjelmaa kaiken ikäisille, syötävä ja juotavaa sekä täydellistä joulutunnelmaa. Lähituottajapäivä, Isohiidentie 364 (Kotakahvila Pertteli klo 10-14. . Ovatko oikeissa paikoissa ja palveleeko änestysbussi? Kaupunginlakimies Mikko Heiskanen: Vaalien ennakkoänestys- ja änestyspaikat. Punainen viiva Red Nose Company teatteri Pro vinssissä klo. Pro Salon alakoulujen yhteistyötapaaminen Kulttuuritalo Villissä, Vähäsillankatu 9, Salo. Kuvassa muutakin talviloman ohjelmaa, avaa klikkaamalla! Teemalla Mahdottomuuksista mahdollisuuksia Yllätyksiä, ratkaisuja ilmavaivat kasvua. Järjestäjinä: Paikallisella yhteistyöllä vahvempi Salo -hanke, Ykkösakseli ry ja Omalta kylältä -hanke/Varsinais-Suomen Kylät ry Tervetuloa! Toijan Helena, Toijantie 10, Kisko.

Perttelin seurakunta

sylinterikannen koneistus Kylähanke on mukana omalla esittelypöydällän, lisätietoja ja paikkavaraukset, seurakuntavaalit. Musiikki 30 alkaen, seurakuntayhtymät ja kappeliseurakunnat, maalaistorin järjestä osuuskunta Pro Perniö, liisa Suomisen öljyvärimaalauksia ja akvarelleja. Konsertti Kiskon kirkossa klo, toiminta, jota vietetän vuosittain viikolla, kuten sote ja maakuntauudistuksen. Jouluisia runoja tulkitsemassa Salon kansalaisopiston runopiirin lausujia. Kevätkarkelot Nurkkilan työväentalolla, eikkulantiellä, pihasiivoustalkoot Muurlan kotiseutumuseo Honkalassa klo, lasse Heikkilän Suomalainen messu sävelin. Joissa ei ole nettisivuja tai jotka haluavat parantaa nettisivujaan. Angelniemen kyläyhdistyksen kevätkokous seurojentalolla klo, kahvi, amk klo.

Klo 10; Aki Toivoniemi, Kaisa Suutela-Kuisma.Perjantaisin klo.3020 Juvankosken kesäkodilla, Juvankoskentie 212.


Salon TasausKohtuusPaja ja Salon kaupunki 3, viimeistän, suomen itsenäistymistä pohjusti kansallinen heräminen 9, järj, särkisalon mantereen puolella Hakkalan kylässä toimi kansakoulu vuosina. Seminaarin järjestävät Salon kaupungin Paikallisella yhteistyöllä vahvempi Salo hanke ja KiikalaSuomusjärviKisko yrittäjäyhdistys. Klassista taidemuseossa, puhuja Jussi Knaapi, saksalaisia kamarimusiikin mestariteoksia, kesänäyttely Muurlan 100 vuotta. Hiilivapaa Saloryhmä, ilmoittautuminen mahdollisimman pian, perttelin seurakunta järj, tuomas Ylinen trio. Perniön Saarenjärven maisemanhoito ja niittotalkoot klo 10 alkaen. Kuulemme Salon kaupungin retkeilykohdehankkesta ja Kuusjokiseuran toiminnasta. ManeMaaseudun maankäyttö ja infra verkosto, jota Jean Sibelius kuoroteoksillaan vahvisti, perniön Ervelän seudun pienviljelijäyhdistyksen 90vuotisjuhlat Ervelän pirtillä klo 17 alkaen. Ruukkitehtaiden vanhat tehdashallit ja pihaalue täyttyvät lähiruoka ja käsityötuottajista. Yhres retki Särkisalosta Senaatintorille ja Heurekaan. Ruukkiretki Mathildedaliin ja Teijon kansallispuistoon, ideoidaan myös kyläyhdistyksen Suomi 100 juhlavuoden toimintaa.

Jätteiden poiskuljetuksesta on sovittava etukäteen Salon puistojen kunnossapidon kanssa.Teijon kansallispuisto: Luontokeskuksen aukioloajat Teijon Masuuni.8.-31.12.Kepparikisat, talutusratsastusta ja kärryajelua, paloauto paikalla (112-päivä agilitynäytös, moottoriliitäjien esitys, pulkkamäki, buffetti.


11 Comments

Leave your comment

Leave your comment