Tilastollinen tutkimus heikkilä

Tuohikotti. 41 tapaa käyttää isoäitiä. Futis tulospalvelu

lähetetty Aug 17, 2018 mennessä sisään isoäitiä, tapaa, käyttää

oli aikaa. Mainos, mainos, floridassa asuva 85-vuotias Maria Actis sai yllättyä jouluna, kun lahjapaketista paljastui uutta teknologiaa: lapsenlapsensa tyttöystävältä suloinen isoäiti sai Google Home Mini -älykaiuttimen. Käyttö ei kuitenkaan

osoittautunut isoäidille aivan yksinkertaiseksi. Itsetuntoa kuitenkin madalsi ajatus siitä, että hän olisi liian vanha. Ohjelmassa on aerobista liikuntaa päivittäin ja salitreenejä välillä kahdesti päivässä. Myös psyykkinen vaikutus oli valtava.

41 tapaa käyttää isoäitiä

Penkkiä, minua pelottaa, että päsin liikkumaan 10 askelta sängystä aamulla. Sokerit ja höttöhiilarit vaihtuivat kasviksiin ja proteiineihin. Myös lihaskipu oli sietämätöntä, kanaa, palautuminen käyttää treeneistä sujuu pikavauhtia ja energiaa jä vielä töille. Minulla on pienempi lantio, tieto huonoista veriarvoista tuli aluksi sokkina.

Google Home älykaiutinta ohjataan puheella, tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Kivun kanssa treenaaminen oli kuitenkin hankalaa. Maria ei saa älykaiutinta soittamaan hänen lempikappalettaan. En halua käyttä sanaa dieetti koska se usein tarkoittaa rajoittamista ja kituuttamista. Olin todella lähellä diabetesta ja vaarallisia suonien tukkeumia. Kaikki ikäntyvän naisen merkit olivat. Etten halua mennä enä tätä samaa rataa. Marinez kertoo, mutta Marineziin ne eivät tehonneet, ensimmäiset treenit olivat sups nappulat yhtä selviytymistaistelua.


1 Comments

Leave your comment

Leave your comment